<
Kosár


Kérlek várj...
Tisztelt érdeklődő, kedves régi és új vásárlónk, üdvözöljük megújult webáruházunkban!

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, sok új funkciót és felhasználóbarát újítást megvalósítottunk, és tervezünk a jövőben is.

Kérjük segítse munkánkat abban, hogy webáruházunk egyre magasabb színvonalon tudja Önt kiszolgálni.

Kérjük észrevételeit, véleményét ossza meg velünk, hogy vásárlása valóban élménnyé váljon: hozzaszolas@allataruhaz.hu
Tisztelt érdeklődők, kedves régi és új vásárlóink!

Webáruházunk mobil eszközökről való használatának fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket.

Az ÁllatÁruház csapata

Visszaküldés

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS, BONTATLAN GYÁRI CSOMAGOLÁS ESETÉN
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A Vásárló, az áru átvételét követő 8 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a Hunocell Kft. által a Vásárlóhoz eljuttatott termék bontatlan és sértetlen, abban az esetben postai küldeményként (kizárólag utánvétmentesen) visszajuttatható a Hunocell Kft. címére.
A Hunocell Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül visszatéríti a Vásárló részére.
A csomag felbontásáról videó felvételt készítünk, a későbbi viták elkerülésének érdekében.

Kizárólag sérülésmentes, eredeti és sértetlen, hibátlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónknak kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik.

Vásárlóinkat tájékoztatjuk, hogy az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a visszafizetett vételárból levonásra kerülnek.

Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket az eredeti, sértetlen, felbontatlan gyári dobozában, eredeti gyári állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni a Hunocell Kft. címére.
Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet rendelésre gyártottak, vagy egyedileg szereztünk be, kifejezetten a Vásárló kérésére.
A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja.
Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Ezen joggyakorlás nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §).

Az utánvétesen visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

FELBONTOTT CSOMAG VISSZAKÜLDÉSE:

Abban az esetben, ha a csomag már felbontásra került, és a gyári csomagolás (doboz) sérült (vagy hiányzik), mint használt terméket tudjuk visszavásárolni az Ön által felbontott csomag tartalmát, és a sérült (felbontott) gyári csomagolás nem teszi lehetővé, hogy eredeti, bontatlan, azaz új termékként továbbértékesítsük.
A csomag felbontásáról videó felvételt készítünk, a későbbi viták elkerülésének érdekében.

Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, a Hunocell Kft. fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását.
Az elállás csak a házhoz szállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető!