<
Kosár


Kérlek várj...
Tisztelt érdeklődő, kedves régi és új vásárlónk, üdvözöljük megújult webáruházunkban!

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, sok új funkciót és felhasználóbarát újítást megvalósítottunk, és tervezünk a jövőben is.

Kérjük segítse munkánkat abban, hogy webáruházunk egyre magasabb színvonalon tudja Önt kiszolgálni.

Kérjük észrevételeit, véleményét ossza meg velünk, hogy vásárlása valóban élménnyé váljon: hozzaszolas@allataruhaz.hu
Tisztelt érdeklődők, kedves régi és új vásárlóink!

Webáruházunk mobil eszközökről való használatának fejlesztése folyamatban van, kérjük szíves türelmüket.

Az ÁllatÁruház csapata

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Amikor Ön  internetes honlapunkat látogatja, egyben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe. Egyfelől az internetes kapcsolat során az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben. Másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vagyis vásárlás céljából regisztrál rendszerünkbe.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatása során kerülnek kezelésünkbe, a weblap üzemeltetője és tulajdonosa nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szerver üzemeltetőjénél keletkeznek.

A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a weblap üzemeltetője maga végzi.

Az internetes ügyfélszolgálatunkon kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink férnek hozzá, mégpedig csak a feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben.

Kérdéseit e-mailen keresztül is felteheti az allataruhaz@allataruhaz.hu e-mail címen.
Vásárlóink kérdés esetén hétköznap 8.00-17.00-ig telefonon keresztül is érdeklődhetnek a +36 30 419-80-92-es telefonszámon.
Megrendeléséhez kapcsolódó észrevételeit az megrendeles@happydog-happycat.hu e-mail címre várjuk.